Armytek lámpa Magyarország

Armytek Viking Pro Magnet USB vadász lámpa szett

A termék forgalmazása megszűnt!

Az Armytek Viking Pro Magnet USB vadász lámpa szett kifejezetten vadászati igényekhez és igénybevételekhez tervezte a gyártó. A fegyverlámpa szett azokat a tipikusan bevált kiegészítőket tartalmazza a lámpán kívül, amelyekre a fegyverre szereléshez, vezérléshez, illetve használathoz van szükség. A fegyverlámpáknál a nagy hatótávolság és a szűk megvilágítási fénykúp elengedhetetlen a pontos célzáshoz. További fontos kritérium  az alacsony súly, a csúszás menetes markolat, a hosszú működési idő és a lámpa végére tervezett taktikai kapcsológomb, amely az új Viking esetében nem csak hangtalan kapcsolási zajjal, hanem mágneses töltőplatfomon keresztüli akkumulátor töltés funkcióval is bővül az elődhöz képest. A kapcsológomb kiemelkedik a foglalatából így könnyen használható kesztyűben is, sőt akár tenyérrel is biztonságosan kapcsolható. A taktikai kapcsológomb távkapcsolóra is cserélhető, amire főként fegyverre szerelve van nagy szükség. Az Armytek Viking Pro Magnet USB ámpa teljesen kompatibilis az Armytek színszűrő előtétekkel, fegyverszerelékekkel, távkapcsolókkal, kiegészítőkkel.

Az Armytek Viking Pro kategóriájának egyik legnagyobb fényerejű tagja. A fehér fényű 2200 lumen fényerejű Cree XHP50.2 extrém nagy fényerőt biztosít ahhoz, hogy egészen 286 m-ig elvilágítson egyetlen 18650 típusú áramforrással. 6-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több üzemmódban változtatható a lámpa végén található egyetlen kapcsolóval. Többek között az ellenfél elvakítására, összezavarására használható stroboszkóp funkció is elérhető. Optikája egészen szűk 11°-os spot fényt biztosít, miközben közepes átfogású 40°-os fénykúpjával a  tágabb környezetre is jut fény. Tápellátását egyetlen 18650 típusú akkumulátor biztosíthatja.

A legmagasabb szintű víz-por és ütésállóságot nem véletlenül a fegyverlámpáknál tapasztalhatjuk. A mostoha körülményekre tervezett lámpákat rendkívüli tartósság jellemzi: a gyártó szerint akár a 25 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga (eloxált repülőgép-ipari alumínium ötvözet) és a belső felépítése is igen ellenálló a rezgésekkel szemben, ezért jól bírja fegyverre szerelve a visszarúgás hatását is. A legmagasabb IP68 szintű por- és víz állóság garantálja, hogy akár 25 m mélységben 5 órát is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne, épp ezért a hajózás szerelmeseinek is jó szolgálatot tehetnek az Armytek fegyverlámpák.

Bekapcsoláskor a lámpa a legutóbbi használatkor beállított fényerő beállítást alkalmazza. Az Armytek Viking Pro lámpa fejlett elektronikája kontroll alatt tartja a működés közbeni belső hőhatásokat. Az áramforrás lemerülését megelőzően több lépcsőben csökken a lámpa fényereje, majd vészfény módra kapcsol, elkerülve a hirtelen teljes leállást.

Az alapcsomag tartalma:

 • övcsipesz
 • hordozó tok
 • tartalék O-gyűrű (2 db)
 • mágneses töltőplatform
 • gumi markolat kiegészítő
 • csuklószíj
 • magyar nyelvű használati útmutató
 • 18650 Li-ion 3500 mAh akkumulátor
 • lengőkapcsoló
 • mágneses szerelék
 • zöld szűrő
Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Vadászlámpa, taktikai lámpa 
Max. fényáram: 2300 lumen
Max. fényerő: 20500 candela
Max. hatótávolság: 286 m
Áramellátás: 18650 
Akkumennyiség: - db
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: Mágneses töltő 
Fénykúp szöge: 10°/80° 
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 30 m
Méret: 154 x 41 mm
Súly (elem nélkül): 126 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Spóroljon 500 Ft a legközelebbi vásárlásakor, melynek összege legalább 20 000 Ft. Adja meg email címét és küldjük a kupon kódot.
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.