Armytek lámpa shop

Armytek Tiara A1 zseb- és fejlámpa

Armytek Tiara A1 tölthető fejlámpa - hideg fehér fényű
10 év garancia
15 900 Ft
Érdeklődjön
Ezt is fontolja meg:
Panasonic Eneloop ceruza akkumulátor (1900 mAh)
1 250 Ft

Az Armytek Tiara A1 zseb- és fejlámpa egy igazi multifunkciós lámpa, terepi munkára, kirándulásra, horgászatra, vadászatra, stb.. Az alapcsomagban található fejpántnak és könnyen eltávolítható övcsipesznek köszönhetően a lámpa testünk számtalan pontjára ráerősíthető, valamint lapos talp része miatt a vízszintes felületekre is felhelyezhető, így mindkét kezünk szabad marad.

A 600 lumen fényerejű Cree XP-L LED megfelelő fényerőt biztosít ahhoz, hogy egészen 86 m-ig bevilágítsa a környezetet egyetlen AA méretű áramforrással. 6-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több üzemmódban változtatható a lámpa oldalán található egyetlen kapcsolóval. TIR rendszerű optikája egyszerre képes egy szűkebb 70°-os spot fényt biztosítani, miközben nagyobb átfogású 120°-os fénykúpjával a tágabb környezet is belátható marad, zavaró "csőlátás-hatás" nélkül Tápellátását egyetlen AA-s elem (ceruzaelem) vagy akkumulátor képzi, amely a világ bármely táján könnyen beszerezhető.

Az összes Armytek lámpákra jellemző masszív kivitel valamint az átgondolt tervezés rendkívül tartóssá teszi a lámpát: a gyártó szerint akár a 10 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga (eloxált repülőgép-ipari alumínium ötvözet) és a belső felépítése is igen ellenállóvá teszi a rezgésekkel szemben. A legmagasabb IP68 szintű por- és vízvédelem garantálja, hogy víz alatt 10 m mélységig akár 2 órát is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne.

Az Armytek Tiara A1 fejlámpa kimagasló ergonómiáját biztosítja, hogy a fejpánt csúszásmentes anyagból készült, mely sportolás és munka közben is stabilan a helyén marad. Az áramforrás teljes lemerülését megelőzően két szakaszban automatikusan minimumszintre áll át az elektronika, ezáltal elkerülhető a kínos teljes világítás nélküliség.

Az alapcsomag tartalma:

  • övcsipesz
  • tartalék O-gyűrű (2 db)
  • fejpánt
  • fejpánt -lámpatartó
  • magyar nyelvű használati útmutató

Kiemelten ajánljuk

Panasonic Eneloop ceruza akkumulátor (1900 mAh) Panasonic Eneloop ceruza akkumulátor (1900 mAh)
1 250 Ft
Armytek Handy C1 Intelligens akkutöltő Armytek Handy C1 Intelligens akkutöltő
3 000 Ft
Armytek Handy C1 Pro Intelligens akkutöltő Armytek Handy C1 Pro Intelligens akkutöltő
3 800 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Típus: Multifunkciós lámpa 
Max. fénykibocsátás: 600 lumen
Max. fényerő: 1840 candela
Max. hatótávolság: 86 m
LED típusa: Cree XP-L HU 
Áramellátás: 1×AA 
Alaptartozék áramforrás: Nem 
Töltés módja:
Fénykúp szöge: 70°/120° 
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 10 m
Méret: 86x29 mm
Súly: 48 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Spóroljon 2 000 Ft a legközelebbi vásárlásakor, melynek összege legalább 30 000 Ft. Adja meg email címét és küldjük a kupon kódot.
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.