Armytek lámpa Magyarország

Armytek Handy C2 Pro Intelligens akkutöltő

Armytek Handy C2 Pro automata hordozható akkumulátor töltő
USB tápellátás, iPhone & iPad.powerbank funkció, automata akkumulátor felismeréssel
4 800 Ft
Készleten

Az Armytek Handy C2 Pro Intelligens akkutöltő egyszerre 2 db szinte bármilyen méretű és típusú akkumulátort képes egymástól függetlenül tölteni. Legyen szó Li-Ion, Ni-MH, Ni-Cd vagy IMR típusú vagy AA, AAA, AAAA, 10440, 14500, 16340, 18350, 18650 méretű darabról, az eszköznek nem okoz problémát a töltés.

A többszintű LED kijelző 5 fokozatban ad tájékoztatást a töltött akkumulátor töltöttségi szintjéről. Az Armytek Handy C2 Pro intelligens akkutöltő 1 A-rel tölti a lemerült akkukat, a töltést automatikusan fejezi be, töltési algoritmusa meghosszabbítja az akkumulátorok élettartamát. A készülék automatikusan felismeri a rossz akkumulátorokat, illetve kiszűri a fordított polaritással behelyezett akkumulátorokat is.

A tartozék USB kábelen keresztül bármilyen szabvány USB kimenetű eszközről (powerbank, PC, Laptop stb.) tölthetőek az akkumulátorok. Az Armytek Handy C2 Pro különlegessége, hogy powerbankként is használható: kimenete 5 V / 2.5 A ezáltal szükség esetén mobiltelefonok, tabletek is tölthetőek a benne található akkumulátorokról.  

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Spóroljon 500 Ft a legközelebbi vásárlásakor, melynek összege legalább 20 000 Ft. Adja meg email címét és küldjük a kupon kódot.
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.